Sustine blogul Conspiratii si Misterere!

Acest blog este gratis! Daca postarile prezentate aici au adus un aport important la cunoasterea ta, poti sa fii recunoscator/recunoscatoare, prin sustinerea acestui proiect cu o donatie.
Iti multumesc!

“Presupunand ca speranta de viata este destul de redusa in acest taram, comparativ cu lumea noastra 3D, va fi nevoie de milioane de generatii si de un geniu de o profunzime iesita din comun pentru a efectua calule din care sa reiasa existenta unei dimensiuni superioare de unde pot aparea obiecte.”

“De fapt, in Universul cunoscut noua, energia se obtine, in majoritatea cazurilor, orin distrugere. Orice forma de energie. Mai putin energia creatiei. Nu trebuie sa distrugi pentru a concepe un copil. La origini, este nevoie doar de dragoste si impreunare, nu de reguli ce pot fi absurde.”

“De mii de ani ni s-a spus ca omul nu este format doar din trup, ci si din alte doua componente, sufletul si spiritul. Deoarece spiritul si sufletul sunt imateriale, corpul reprezinta doar un recipient pentru ele. Aceleasi curente religioase ne spun ca la nastere sufletul vine de undeva iar dupa moarte pleaca tot undeva;”

Toate datele si citatele de pe acest blog sunt protejate de catre drepturile de autor, conform Legii Nr. 8 / 1996.

Toate datele dumneavoastra sunt protejate prin politica noastra de Cookies, Stripes si Legea Comertului Electronic (Legea Nr. 365 / 2002).